Tillverkare

Om Agera Distribution

Agera Distribution är ett projekt som startades för att tillgängliggöra frihetlig socialistisk litteratur. Förutom litteratur disribuerar vi även andra varor som t-tröjor, filmer, skivor, pins, fanor mm.

Även om kärnan i sortimentet är anarkistisk litteratur, är inte utbudet begränsat till endast titlar under denna etikett. Agera distribuerar även många andra intressanta böcker och skrifter som är relevanta och på något sätt bidrar till att berika denna idétradition, både i teorin och praktiken, och som kan bidra till att debatten och samhällsinriktningen närmar sig de frihetligt socialistiska idealen. En värld där vi tillsammans har verklig kontroll över våra arbetsplatser, institutioner och samhället. Där behov och inte profit styr utvecklingen. Med andra ord ett självförvaltat, arbetar- och deltagarstyrt icke-hierarkiskt samhälle.

Distribution

Tipsa gärna oss om du har förslag på böcker, tidningar, fanzines eller annat du tycker vi borde ta in. Har du ett eget fanzine, en självutgiven bok eller liknande som delar denna verksamhets värderingar så tveka inte att kontakta oss. Agera kan kanske hjälpa till med distributionen.

Övrig information

Agera sätter gärna upp bokbord på bokmässor, sociala forum, stödfester osv. Kontakta gärna oss för mer info eller om du har andra frågor.

Kontakt

E-post: order(a)ageradistribution.net