Tillverkare

Agera Distribution

Agera Distribution är en nätbutik.

Agera Distribution säljer diverse varor. Men inte vilka varor som helst utan vi fokuserar på litteratur och andra varor som berör och främjar progressiva idéer och tankar om jämlikhet, feminism, arbetar- och deltagarstyre, självförvaltning, hbtq, miljö/klimat, djurrätt osv.

Även om kärnan i sortimentet är litteratur som berör dessa idéer, är inte utbudet begränsat till endast titlar under dessa etiketter. Agera distribuerar även många andra intressanta böcker och skrifter som är relevanta och på något sätt bidrar till att berika denna idétradition, både i teorin och praktiken, och som kan bidra till att samhällsutvecklingen närmar sig antiauktoritära jämlika ideal.

Vi hoppas kunna bidra till en värld där vi tillsammans har verklig kontroll över våra liv, arbetsplatser, institutioner och samhället. Där behov och inte profit styr utvecklingen.

Distribution

Tipsa gärna oss om du har förslag på böcker, tidningar, fanzines eller annat du tycker vi borde ta in. Har du ett eget fanzine, en självutgiven bok eller liknande som delar denna verksamhets värderingar så tveka inte att kontakta oss. Agera kan kanske hjälpa till med distributionen.

Övrig information

Agera sätter gärna upp bokbord på bokmässor, sociala forum, stödfester osv. Kontakta gärna oss för mer info eller om du har andra frågor.

Kontakt

E-post: order(a)ageradistribution.net