Manufacturers

Slutsnackat – folkrörelse på arbetsplatsen del 3 Maximize

Slutsnackat – folkrörelse på arbetsplatsen del 3

Det spelar ingen roll om jag säger ifrån på jobbet. Det är ofta sant. Men testa att byta ut jag mot vi. Testa att byta ut jag mot alla. Då kan det bli folkrörelse i stället för gnäll. Som här i Slutsnackat där brevbärare och tågvärdar berättar om hur de kommer fram till att sätta stopp för övertidsarbete.

More details

Frances Tuuloskorpi

Warning: Last items in stock!

Customers who bought this product also bought:

Slutsnackat – folkrörelse på arbetsplatsen del 3 <p>Det spelar ingen roll om jag säger ifrån på jobbet. Det är ofta sant. Men testa att byta ut jag mot vi. Testa att byta ut jag mot alla. Då kan det bli folkrörelse i stället för gnäll. Som här i Slutsnackat där brevbärare och tågvärdar berättar om hur de kommer fram till att sätta stopp för övertidsarbete. Sopgubbar följer regler till punkt och pricka så att chefen sliter sitt hår. Sjuksköterskestudenter i del Inte under 24000 rörelsen förvandlar anställningsintervjuer till lönekamp. Personliga assistenter sätter ner foten för att få månadslön. Sjuksköterskor säger upp sig kollektivt inför hotande försämringar. Deltidare och visstidare tar täten i striden för ett hotat helgtillägg. Timanställda tackar nej till kortare arbetspass. Bemanningsanställda säger Solidarnosc! Här finner du också en urskruvad saftblandare, tio kilo gömd blandfärs, nästan en ockupation, en uppviglande tomte och den stora kjolstriden.<br /><br />Slutsnackat är del 3 i serien Folkrörelse på arbetsplatsen. Antologierna är redigerade och försedda med pekpinnar av Frances Tuuloskorpi.<br /><br />Folkrörelse på arbetsplatsen Del 1 Hopsnackat (2010)<br />Del 2 Hopskrivet (2012)<br />Del 3 Slutsnackat (2015)<br />Del 4 Strejk (prel hösten 2015)<br /><br />Blogg: Folkrorelselinjen.wordpress.com</p> <p class="description_box"><span><strong>Redaktör:</strong><a title="Frances Tuuloskorpi " href="http://www.ageradistribution.net/agera/en/search?controller=search&amp;orderby=position&amp;orderway=desc&amp;search_query=Frances+Tuuloskorpi+&amp;submit_search=S%C3%B6khttp://www.ageradistribution.net/agera/sv/search?controller=search&amp;orderby=position&amp;orderway=desc&amp;search_query=Jenny+Wrangborg++&amp;submit_search=S%C3%B6k"><span style="color: #df1f23;"> Frances Tuuloskorpi </span></a><br /><strong>Språk:</strong> Svenska<br /><strong>Format:</strong> Bok (pocket)<br /><strong>Sidor:</strong> 143<br /><strong>Utg.datum:</strong> 2015-04-14<br /><strong>Förlag/utgivare:</strong> <a title="Folkrörelselinjen" href="http://www.ageradistribution.net/agera/en/search?controller=search&amp;orderby=position&amp;orderway=desc&amp;search_query=folkr%C3%B6relselinjen&amp;submit_search=S%C3%B6k"><span style="color: #df1f23;">Folkrörelselinjen </span></a><span style="color: #000000;">(genom Vulkan)</span><br /><strong>Dimensioner:</strong> 178 x 110 x 10 mm<br /><strong>Vikt:</strong>  111 g<br /><strong>ISBN:</strong> <span>9789188093264</span></span></p>
80,00 kr

Det spelar ingen roll om jag säger ifrån på jobbet. Det är ofta sant. Men testa att byta ut jag mot vi. Testa att byta ut jag mot alla. Då kan det bli folkrörelse i stället för gnäll. Som här i Slutsnackat där brevbärare och tågvärdar berättar om hur de kommer fram till att sätta stopp för övertidsarbete. Sopgubbar följer regler till punkt och pricka så att chefen sliter sitt hår. Sjuksköterskestudenter i del Inte under 24000 rörelsen förvandlar anställningsintervjuer till lönekamp. Personliga assistenter sätter ner foten för att få månadslön. Sjuksköterskor säger upp sig kollektivt inför hotande försämringar. Deltidare och visstidare tar täten i striden för ett hotat helgtillägg. Timanställda tackar nej till kortare arbetspass. Bemanningsanställda säger Solidarnosc! Här finner du också en urskruvad saftblandare, tio kilo gömd blandfärs, nästan en ockupation, en uppviglande tomte och den stora kjolstriden.

Slutsnackat är del 3 i serien Folkrörelse på arbetsplatsen. Antologierna är redigerade och försedda med pekpinnar av Frances Tuuloskorpi.

Folkrörelse på arbetsplatsen Del 1 Hopsnackat (2010)
Del 2 Hopskrivet (2012)
Del 3 Slutsnackat (2015)
Del 4 Strejk (prel hösten 2015)

Blogg: Folkrorelselinjen.wordpress.com

Redaktör: Frances Tuuloskorpi
Språk: Svenska
Format: Bok (pocket)
Sidor: 143
Utg.datum: 2015-04-14
Förlag/utgivare: Folkrörelselinjen (genom Vulkan)
Dimensioner: 178 x 110 x 10 mm
Vikt:  111 g
ISBN: 9789188093264

No customer comments for the moment.

Write your review

Slutsnackat – folkrörelse på arbetsplatsen del 3

Slutsnackat – folkrörelse på arbetsplatsen del 3

Det spelar ingen roll om jag säger ifrån på jobbet. Det är ofta sant. Men testa att byta ut jag mot vi. Testa att byta ut jag mot alla. Då kan det bli folkrörelse i stället för gnäll. Som här i Slutsnackat där brevbärare och tågvärdar berättar om hur de kommer fram till att sätta stopp för övertidsarbete.

Write your review