Manufacturers

Hopskrivet – folkrörelse på arbetsplatsen del 2 Maximize

Hopskrivet – folkrörelse på arbetsplatsen del 2

Hopskrivet handlar om sånt som skrivs på arbetsplatsen, för och av dem som jobbar där. Läs om klubbtidningarna som gjorde skillnad, informationen som retade cheferna, bloggen som stoppade uppsägningar, tågvärdarna som blev pingviner.

More details

Frances Tuuloskorpi

Warning: Last items in stock!

Customers who bought this product also bought:

Previous
Next
Hopskrivet – folkrörelse på arbetsplatsen del 2 <p>Hopskrivet handlar om sånt som skrivs på arbetsplatsen, för och av dem som jobbar där. Läs om klubbtidningarna som gjorde skillnad, informationen som retade cheferna, bloggen som stoppade uppsägningar, tågvärdarna som blev pingviner. Det tjugotal personer som har nappat på uppmaningen: Berätta om en arbetsplatstidning eller något annat skriftligt som har haft betydelse för er som kollektiv! berättar från bagerier, metallindustrier, brevbärarkontor, bussgarage, tåg och tågverkstäder och från organisering av sjuksköterskestudenter, bemanningsanställda och arbetslösa. Här finns exempel på papperstidningar, bloggar och nätforum; enkla blad och "riktiga" tidningar; sådant som ges ut av/genom en lokal facklig organisation och sådant som görs helt fristående; och icke att förglömma, en dikt på toalettväggen, ett brev på anslagstavlan, uppmuntrande och uppviglande bilder och affischer.</p> <p>Hopskrivet är del 2 i serien Folkrörelse på arbetsplatsen, där del 1 heter Hopsnackat. Båda antologierna är redigerade och försedda med pekpinnar av Frances Tuuloskorpi.</p> <p> </p> <p class="description_box"><span><strong>Redaktör:</strong><a title="Frances Tuuloskorpi " href="http://www.ageradistribution.net/agera/en/search?controller=search&amp;orderby=position&amp;orderway=desc&amp;search_query=Frances+Tuuloskorpi+&amp;submit_search=S%C3%B6khttp://www.ageradistribution.net/agera/sv/search?controller=search&amp;orderby=position&amp;orderway=desc&amp;search_query=Jenny+Wrangborg++&amp;submit_search=S%C3%B6k"><span style="color: #df1f23;"> Frances Tuuloskorpi </span></a><br /><strong>Språk:</strong> Svenska<br /><strong>Format:</strong> Bok (pocket)<br /><strong>Sidor:</strong> 139<br /><strong>Utg.datum:</strong> 2012-11-20<br /><strong>Förlag/utgivare:</strong> <a title="Folkrörelselinjen" href="http://www.ageradistribution.net/agera/en/search?controller=search&amp;orderby=position&amp;orderway=desc&amp;search_query=folkr%C3%B6relselinjen&amp;submit_search=S%C3%B6k"><span style="color: #df1f23;">Folkrörelselinjen </span></a><span style="color: #000000;">(genom Vulkan)</span><br /><strong>Dimensioner:</strong> 178 x 110 x 10 mm<br /><strong>Vikt:</strong>  110 g<br /><strong>ISBN:</strong> <span>9789163719219</span></span></p>
80,00 kr

Hopskrivet handlar om sånt som skrivs på arbetsplatsen, för och av dem som jobbar där. Läs om klubbtidningarna som gjorde skillnad, informationen som retade cheferna, bloggen som stoppade uppsägningar, tågvärdarna som blev pingviner. Det tjugotal personer som har nappat på uppmaningen: Berätta om en arbetsplatstidning eller något annat skriftligt som har haft betydelse för er som kollektiv! berättar från bagerier, metallindustrier, brevbärarkontor, bussgarage, tåg och tågverkstäder och från organisering av sjuksköterskestudenter, bemanningsanställda och arbetslösa. Här finns exempel på papperstidningar, bloggar och nätforum; enkla blad och "riktiga" tidningar; sådant som ges ut av/genom en lokal facklig organisation och sådant som görs helt fristående; och icke att förglömma, en dikt på toalettväggen, ett brev på anslagstavlan, uppmuntrande och uppviglande bilder och affischer.

Hopskrivet är del 2 i serien Folkrörelse på arbetsplatsen, där del 1 heter Hopsnackat. Båda antologierna är redigerade och försedda med pekpinnar av Frances Tuuloskorpi.

 

Redaktör: Frances Tuuloskorpi
Språk: Svenska
Format: Bok (pocket)
Sidor: 139
Utg.datum: 2012-11-20
Förlag/utgivare: Folkrörelselinjen (genom Vulkan)
Dimensioner: 178 x 110 x 10 mm
Vikt:  110 g
ISBN: 9789163719219

No customer comments for the moment.

Write your review

Hopskrivet – folkrörelse på arbetsplatsen del 2

Hopskrivet – folkrörelse på arbetsplatsen del 2

Hopskrivet handlar om sånt som skrivs på arbetsplatsen, för och av dem som jobbar där. Läs om klubbtidningarna som gjorde skillnad, informationen som retade cheferna, bloggen som stoppade uppsägningar, tågvärdarna som blev pingviner.

Write your review