Manufacturers

50 x Bekämpa bemanningsföretagen: Stoppa exploateringen (stickers) Maximize

50 x Bekämpa bemanningsföretagen: Stoppa exploateringen (stickers)

50 x bekämpa bemanningsföretagen, stoppa exploateringen (klistermärken)

50 st stickers tryckta på högbestruket papper med extra permanent klister i måtten 9,6 x 6,6cm.

More details

Customers who bought this product also bought:

Previous
Next
50 x Bekämpa bemanningsföretagen: Stoppa exploateringen (stickers) <p><strong>Bekämpa bemanningsföretagen: Stoppa exploateringen.</strong>Denna vidriga företeelse på arbetsmarknaden måste bekämpas och avskaffas. Det fanns en bra anledning till att denna sorts verksamhet var förbjuden fram till 1990 talet. Vi lever i 2014 men med villkor för en växande del som 1890... Bemanningsföretagen är inget annat än maffiaverksamhet.</p> <p>Det är lika vidrigt att de kollektivanslutna facken tillåter att deras medlemmar skiktas och behandlas extremt olika. Lika lön för lika arbetsuppgifter är de enda rimliga men tyvärr blir detta alltmer sällsynt.</p> <p>De med anställning hos bemmaningsföretagen har i regel sämre lön (ja vi vet att det finns några undantag), mindre trygghet, de mest oönskade och farligaste uppgifterna, mer ovisshet, mindre eller ingen fritid pga av oreglerad arbetstid, mer stress än sina kollegor osv.</p> <p><span class="st"><strong>Poängen med <em>bemanningsföretag</em> är att kringgå lagar för att kunna utnyttja arbetskraften maximalt.</strong> Vanligt idag är exempelvis att de endast anställer studenter (som studerar på minst 51 %), eller tvingar dig till att skaffa FA-skattsedel för att inte behöva erbjuda tillsvidareanställning. <br /></span></p> <p><span class="st">De brukar gärna hävda att de skapar jobb. De skapar inga jobb. <strong>De de tar vanliga jobb och försämrar villkoren radikalt. Inget annat.</strong></span></p> <p><span class="st"><strong></strong>Och det ska påpekas igen att det inte endast är små "skumma företag" som sysslar med detta. Många av Sveriges största företag är inblandande i detta. Och oftast kan ingen ställas till svars vid uppenbara och påtalade brister i verksamheten, det är bara att skylla ifrån sig.<br /></span></p> <p>Lita inte på att några fackpampar eller politiker ska hjälpa er. De står närmre arbetsköparna. Organisera er för självständig arbetarkamp!</p>
30,00 kr

Bekämpa bemanningsföretagen: Stoppa exploateringen.Denna vidriga företeelse på arbetsmarknaden måste bekämpas och avskaffas. Det fanns en bra anledning till att denna sorts verksamhet var förbjuden fram till 1990 talet. Vi lever i 2014 men med villkor för en växande del som 1890... Bemanningsföretagen är inget annat än maffiaverksamhet.

Det är lika vidrigt att de kollektivanslutna facken tillåter att deras medlemmar skiktas och behandlas extremt olika. Lika lön för lika arbetsuppgifter är de enda rimliga men tyvärr blir detta alltmer sällsynt.

De med anställning hos bemmaningsföretagen har i regel sämre lön (ja vi vet att det finns några undantag), mindre trygghet, de mest oönskade och farligaste uppgifterna, mer ovisshet, mindre eller ingen fritid pga av oreglerad arbetstid, mer stress än sina kollegor osv.

Poängen med bemanningsföretag är att kringgå lagar för att kunna utnyttja arbetskraften maximalt. Vanligt idag är exempelvis att de endast anställer studenter (som studerar på minst 51 %), eller tvingar dig till att skaffa FA-skattsedel för att inte behöva erbjuda tillsvidareanställning.

De brukar gärna hävda att de skapar jobb. De skapar inga jobb. De de tar vanliga jobb och försämrar villkoren radikalt. Inget annat.

Och det ska påpekas igen att det inte endast är små "skumma företag" som sysslar med detta. Många av Sveriges största företag är inblandande i detta. Och oftast kan ingen ställas till svars vid uppenbara och påtalade brister i verksamheten, det är bara att skylla ifrån sig.

Lita inte på att några fackpampar eller politiker ska hjälpa er. De står närmre arbetsköparna. Organisera er för självständig arbetarkamp!

No customer comments for the moment.

Write your review

50 x Bekämpa bemanningsföretagen: Stoppa exploateringen (stickers)

50 x Bekämpa bemanningsföretagen: Stoppa exploateringen (stickers)

50 x bekämpa bemanningsföretagen, stoppa exploateringen (klistermärken)

50 st stickers tryckta på högbestruket papper med extra permanent klister i måtten 9,6 x 6,6cm.

Write your review