Manufacturers

Bostadsmonstret Maximize

Bostadsmonstret

Kan ett hus vara en bra utgångspunkt för att utveckla en kritisk förståelse av kapitalismen? En alldeles utmärkt, visar det sig. I Bostadsmonstret börjar vi på byggarbetsplatsen, genom byggandet av huset, vidare ut i kvarteret och staden och ser hur hela samhället är präglat av den sociala relationen mellan arbete och kapital. 

More details

Prole.info

Bostadsmonstret <p>Kan ett hus vara en bra utgångspunkt för att utveckla en kritisk förståelse av kapitalismen? En alldeles utmärkt, visar det sig. I Bostadsmonstret börjar vi på byggarbetsplatsen, genom byggandet av huset, vidare ut i kvarteret och staden och ser hur hela samhället är präglat av den sociala relationen mellan arbete och kapital. Där, i den oundvikliga motsättningen mellan dessa finns den verkliga rörelsen, oberoende av de uttryck den tagit sig genom partier, fackföreningar och andra organisationer. Vi ser de vardagliga kamper som hela tiden förs, överallt, och börjar tänka på hur vi kan utveckla dessa till att överskrida kapitalismen och upphöra att existera som klass.Bostadsmonstret är den svenska översättningen av The housing monster som gavs ut av Prole.info 2012. Av Prole.info finns sedan tidigare Inga jävla restauranger! (Federativs förlag, 2009) och Arbete Gemenskap Politik Krig (Anarkistiska studier förlag, 2010) utgivna på svenska.Den svenska utgåvan är ett samarbete mellan Federativs förlag och Pluribus förlag.</p> <p class="description_box"><strong>Författare:</strong> <span style="text-decoration: underline;"><a title="Prole.info" href="http://www.ageradistribution.net/agera/en/search?controller=search&amp;orderby=position&amp;orderway=desc&amp;search_query=Prole.info&amp;submit_search=S%C3%B6k"><span style="color: #df1f23;"><span style="color: #df1f23; text-decoration: underline;">Prole.info</span></span></a></span><br /><strong>Språk:</strong> Svenska <br /><strong>Format:</strong> Bok (häftad)<br /><strong>Sidor:</strong> 152<br /><strong>Utg.datum:</strong> 2017-09<br /><strong>Förlag/utgivare:</strong> <a title="Federativs förlag" href="http://www.ageradistribution.net/agera/en/7_federativs-forlag?id_manufacturer=7&amp;n=20"><span style="color: #df1f23;"><span style="color: #df1f23;">Federativs förlag</span></span></a><br style="color: #df1f23;" /><strong>Dimensioner:</strong> <br /><strong>Vikt:</strong> <br /><strong>ISBN:</strong> <span>9789186474706</span></p>
140,00 kr

Kan ett hus vara en bra utgångspunkt för att utveckla en kritisk förståelse av kapitalismen? En alldeles utmärkt, visar det sig. I Bostadsmonstret börjar vi på byggarbetsplatsen, genom byggandet av huset, vidare ut i kvarteret och staden och ser hur hela samhället är präglat av den sociala relationen mellan arbete och kapital. Där, i den oundvikliga motsättningen mellan dessa finns den verkliga rörelsen, oberoende av de uttryck den tagit sig genom partier, fackföreningar och andra organisationer. Vi ser de vardagliga kamper som hela tiden förs, överallt, och börjar tänka på hur vi kan utveckla dessa till att överskrida kapitalismen och upphöra att existera som klass.Bostadsmonstret är den svenska översättningen av The housing monster som gavs ut av Prole.info 2012. Av Prole.info finns sedan tidigare Inga jävla restauranger! (Federativs förlag, 2009) och Arbete Gemenskap Politik Krig (Anarkistiska studier förlag, 2010) utgivna på svenska.Den svenska utgåvan är ett samarbete mellan Federativs förlag och Pluribus förlag.

Författare: Prole.info
Språk: Svenska
Format: Bok (häftad)
Sidor: 152
Utg.datum: 2017-09
Förlag/utgivare: Federativs förlag
Dimensioner:
Vikt:
ISBN: 9789186474706

No customer comments for the moment.

Write your review

Bostadsmonstret

Bostadsmonstret

Kan ett hus vara en bra utgångspunkt för att utveckla en kritisk förståelse av kapitalismen? En alldeles utmärkt, visar det sig. I Bostadsmonstret börjar vi på byggarbetsplatsen, genom byggandet av huset, vidare ut i kvarteret och staden och ser hur hela samhället är präglat av den sociala relationen mellan arbete och kapital. 

Write your review